Gastenboek

13 gedachten over “Gastenboek

 1. Precies zoals je bent, is precies zoals je bent, Annemart je bent duidelijk, hartelijk, hartverwarmend en open, je luistert ook echt, Je hebt mij deuren laten zien waar ik het bestaan niet van wist. Je hebt ze, samen met mij, geopend terwijl ik niet wist dat ze open konden.
  Al was het niet elke keer gemakkelijk, nu weet ik pas dat het fijn is om de diepte in te gaan.
  Annemart je bent een vrouw met kracht, dank je wel dat je mij hebt geholpen.
  Ik heb weer plezier in het leven, het leven is zo mooi, als je het wilt en kan zien.
  Ik ben een ander mens geworden, en sta nu stevig met bijde voeten op de aarde.
  Je begeleid/traint mensen zoals het hoort, met respect en liefdevol . Dank je wel.
  “PRECIES ZOALS JE BENT”. Een betere naam bestaat niet.
  Warme groet Maarte.

 2. Zinvolle workshops met nuttige tips die ik goed thuis kon toepassen. Duidelijke uitleg, goede voorbeelden.

  Als je onzeker bent over jezelf of niet assertief is deze training zeker aan te raden.

  Ik vond de workshops leerzaam. Ik heb inzicht gekregen in hoe ik in lastige situaties reageer en hoe ik dat kan veranderen.

  Ik vind Annemart een fijne trainer: ze heeft rust, is vriendelijk, gevat, puur. Ik keek telkens uit naar de volgende workshop! Ik heb hier meer geleerd dan bij andere hulpverleners.

  Ik heb in de workshops ervaren dat ik niet alleen sta en niet de enige ben die tegen problemen aanloopt. Het is fijn om mijn verhaal te kunnen vertellen en te merken dat er naar me geluisterd wordt.

 3. Annemart heeft me liefdevol bijgestaan op momenten dat ik het ook even niet meer wist. Me gestimuleerd om de juiste stappen te zetten, altijd liefdevol en met geduld.
  Langzaam maar zeker vind ik mijn weg,heb de stappen zelf gezet en het is het beste wat ik me ooit heb kunnen geven!
  Ik blijf verder gaan op mijn reis en het is goed zo!
  Met een lieve groet!

 4. Ik heb Annemart leren kennen als een warme persoonlijkheid en een zeer betrokken trainer, met veel aandacht voor alle processen in de groep. Ook in de één op één gesprekken is Annemart een kundige en betrokken gesprekspartner.
  Joyce

 5. Dag Annemart

  Ik heb je prachtige website bekeken en
  wens je alle succes van de wereld.
  Je hebt een prachtige missie.
  Ik hoop dat je veel mensen kan gaan helpen
  met het ontdekken van de grote schat in hen zelf.

  Wim

 6. Dag lieve Annemart, gefeliciteerd met je nieuwe website en praktijk. Voor mij straalt je website helemaal jouw energie uit. Ik vind het een genot om hem te lezen.
  En leuk dat je inderdaad naar het zuiden bent verhuisd.
  Heel veel liefs,
  Govind

 7. Ha Annemart, wat een prachtige site. Ik vind hem helder, overzichtelijk, soms wat veel tekst maar prettig leesbaar. Een toegankelijke site. Hetzelfde geldt voor de naam precies zoals je bent. Succes met je nieuwe bedrijf!

 8. Ik ken Annemart als vriendin en collega. Annemart nodigt je uit te zijn wie je bent door wie zij is. Ze is warm, hartelijk en uniek. Bij haar kan ik mijn tranen en mijn verhaal kwijt. Ze helpt me te ontspannen daar waar ik spanning voel. Het geeft me ruimte om te kijken en tot inzichten te komen. Dan kom ik uit bij dat ik blij ben met mij, precies zoals ik ben.

 9. “Sinds ik met de cursus begonnen ben, beleef ik het leven intenser en is er tegelijkertijd meer rust en ruimte voor ontspanning gekomen.
  Ik “moet” minder en “mag” meer. Dankzij de cursus ben ik een nieuw pad in mijn leven ingeslagen; het einddoel heb ik nog niet bereikt, maar wat geniet ik van de reis!!!”
  Astrid (specialist ouderengeneeskunde)

 10. “Door de cursus sta ik steviger in mijn schoenen en blijf ik meer bij mezelf. Ik voel meer ruimte in mijn lijf en sta meer stil bij mijn gevoel. Ik voel het leven nu van top tot teen!”
  Toos

 11. “Het mooie vind ik dat Annemart iedereen in z’n waarde laat en goed kan luisteren. Hierdoor voelde het voor mij veilig en werd ik op natuurlijke wijze uitgenodigd om te vertellen wat er in mij omgaat. Ik weet nu hoe ik met mijn pijn om kan gaan en mijn hart kan openen.”
  Wim (verkoopmedewerker)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *