Spanningsklachten

Spanningsklachten verminderen bij Precies Zoals Je Bent

Als je last hebt van spanningsklachten, dan kan dat veel oorzaken hebben. Bij Precies Zoals Je Bent in Mierlo helpen we je daar graag bij. Spanningen en stress wordt in de meeste gevallen veroorzaakt door invloeden van buitenaf. Dit kan zijn omdat de werkdruk te hoog is of omdat er onbalans is in jouw thuissituatie.

Maar, ook een verlaagd zelfbeeld en een verminderde assertiviteit zorgen voor spanningsklachten. Dit kan zowel tot uiting komen in lichamelijke en geestelijke klachten. Als je spanningsklachten ervaart dan helpt Precies Zoals Je Bent je daar graag vanaf. Dit doen we door op maat gemaakte trainingen en persoonlijke sessies. Aan de hand van Emotioneel Lichaamswerk (ELW) kom je weer in verbinding met je lichaam.

Omdat je daardoor beter kunt luisteren naar je lichaam, weet je vaak ook wat je moet doen om deze spanningen en stress uit je lichaam te kunnen laten vloeien. Hierdoor krijg je weer rust in je lichaam en ruimte in je geest. Als je spanningsklachten ervaart dan staat Precies Zoals Je Bent graag voor je klaar. Aan de hand van op maat gemaakte sessies verander je jouw spanningen in vitaliteit en energie.

Spanningsklachten verhelpen met persoonlijke sessies in Helmond

Niets is zo vervelend als een lichaam dan niet in balans is. In de meeste gevallen wordt dit veroorzaakt door geestelijke en lichamelijke spanningsklachten. Als je er moeite mee hebt om jouw emoties en gevoelens de vrije loop te kunnen laten, reageren de spieren in jouw lichaam hier direct op. Door deze mentale blokkade spannen de spieren in ons lichaam zich automatisch aan.

Zeker als je ook mentaal uit balans bent, kunnen er makkelijk spanningsklachten ontstaan die voor behoorlijk wat lichamelijke en geestelijke ongemakken kunnen zorgen. Als je jouw spanningsklachten wilt verminderen of verhelpen, staan we bij Precies Zoals Je Bent graag voor je klaar. We gaan niet alleen op zoek naar wat de reden is van jouw klachten, maar onderzoeken daarbij ook de onderliggende oorzaak.

Op deze manier leer je eenvoudiger om te gaan met spannende situaties zodat je een andere kijk krijgt op jezelf en je naaste omgeving. Dit brengt je meer in contact met je onderliggende gevoel waardoor je spanningsklachten op den duur zelf kunt herkennen én oplossen. Als je wilt werken aan jouw spanningsklachten, dan ben je bij Precies Zoals Je Bent in Helmond van harte welkom.

Neem contact op

Tijdelijke stop voor nieuwe cliënten en trainingen:

Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan en geef ik geen trainingen. Zodra dit verandert, vermeld ik dat op de site. Mocht je hier bericht van willen ontvangen, laat het me dan weten. Je krijgt op dat moment vrijblijvend een email.