Training “Ben ik waardevol?” – Herontdek jouw eigen kwaliteiten

Hoe denk jij over jezelf? Ben je blij met jezelf als je in de spiegel kijkt? Zie je hoe slim, leuk of krachtig je bent? Of heb je regelmatig kritiek op jezelf en ben je snel onzeker als anderen onvriendelijk naar jou zijn? In deze training leer je een eenvoudige manier om een positiever zelfbeeld op te bouwen. Zo ga je op weg naar blij zijn met wie je bent.

Hoe herken je een negatief zelfbeeld?

Misschien herken je dit: als je een negatief zelfbeeld hebt houdt jij je op de achtergrond of ben je terughoudend in het aangaan van contacten. Je blijft misschien aan de veilige kant in relaties, studie of werk. En vervolgens neem je jezelf dat kwalijk.
Of je doet juist het omgekeerde: je zet je ontzettend in om te zorgen dat er op wat je doet niets aan te merken is. Wellicht neem je altijd kadootjes voor mensen mee of biedt je ze hulp aan terwijl je daar eigenlijk geen ruimte voor hebt. Allemaal omdat je denkt dat wie jij echt bent niet goed ontvangen zal worden.

Kan het ook anders?

In de training ‘Ben ik waardevol? – Herontdek jouw eigen kwaliteiten’ 
breng je in beeld wat de gevolgen zijn in jouw leven van je huidige zelfbeeld
oefen je het ontdekken van jouw eigen kwaliteiten
krijg je zicht op de manieren waarop je vasthoudt aan je negatieve zelfbeeld en op hoe je ruimte maakt voor een nieuwe kijk op jezelf
oefen je om je anders te gedragen; gedrag dat jouw nieuwe zelfbeeld bevestigt.

Andere trainingen:

Het is een aanrader om deze training te volgen in combinatie met de training ‘Ben ik te min – Leer de criticus in jezelf te ontmaskeren’.

‘Ben ik waardevol? – Herontdek jouw eigen kwaliteiten’ kan los gevolgd worden én is onderdeel van de jaartraining ‘Leven vanuit eigenheid – jouw schoonheid in de wereld zetten’.

Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kan deze training gecombineerd worden met één of meer individuele sessies om de specifieke dingen waar jij tegenaan loopt verder uit te werken.

Praktische informatie over kosten, data en locatie, vindt je in de agenda.
Vragen over de trainingen kun je stellen op de contactpagina

Tijdelijke stop voor nieuwe cliënten en trainingen:

Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan en geef ik geen trainingen. Zodra dit verandert, vermeld ik dat op de site. Mocht je hier bericht van willen ontvangen, laat het me dan weten. Je krijgt op dat moment vrijblijvend een email.