Training “Helemaal jij!”

Mag jij van jezelf helemaal zijn wie je bent?
Wil jij jezelf goedkeuren ook als anderen jouw gedrag afkeuren?
Wil jij meer zelfvertrouwen?
Wil jij meer contact met je lichaam en je emoties?

De training ‘Helemaal jij’ vergroot jouw zelfkennis, zelfacceptatie en zelfvertrouwen.

Resultaten van de training

  • Je wordt je bewust van je werkelijke emoties,
  • Je hebt meer contact met je lichaam,
  • Je hebt stappen gezet in het omarmen van je licht- en schaduwkant,
  • Je accepteert gemakkelijker wat er is,
  • Er komt meer rust in je,
  • Je vergroot je lef om jezelf te laten zien, zowel aan jezelf als aan anderen
  • Je zet een stap naar vriendelijkheid voor wie jij bent, met alles wat je wel en niet bent.

Geef jezelf deze kans:

De training beslaat drie dagen. Voorafgaand aan de training sturen wij je een vragenlijst. Hierop kun jij aangeven waar jij aan wilt werken tijdens de training. Hoewel de training in een groep wordt gegeven, gaat het om jou en wat jij eruit wilt halen. 

De basis van de training bestaat uit de bewezen technieken van Emotioneel Lichaamswerk en Systemisch Werk, beide ervaringsgerichte methodes. Speciaal ontwikkelde oefeningen helpen je meer contact met je lichaam en je gevoelens te krijgen. Zo herontdek je via je lichaam en je systeem van herkomst wie jij werkelijk bent, los van oude gedachten over jezelf en de wereld. Door waar te nemen wat er in je leeft, ontstaat automatisch een veranderingsproces. Er komt ruimte om te zijn zoals je bent. Daarnaast laat het lichaamswerk de natuurlijke energie van je lichaam weer stromen. Je wordt meer ontspannen en krijgt meer zin in je leven.
Door systemisch werk breng je onbewuste familie-patronen aan het licht. Het maakt zichtbaar wat verborgen is. Door te erkennen waar je vandaan komt zeg je ja tegen wie je bent. Dit geeft een gevoel van opluchting en rust.

Daarnaast is er in de training ruimte om de hobbels waar jij tegenaan loopt, in te brengen voor coaching bij één van beide ervaren coaches.

Waarom gun ik jou deze training

Ik gun je dat je jezelf helemaal kunt voelen Met alles wat je bent en wat je niet bent Ik gun je dat je jezelf helemaal kent Met alles wat je bent en niet bent Ik gun je dat je van jezelf houdt Van al je perfectie en imperfectie Ik gun je dat je helemaal jij mag zijn Met alles wat zich aandient Voorbij het oordeel Zodat je kan zeggen: “ik leef”.

Persoonlijk advies

 Misschien twijfel je of dit de juiste training voor jou is? Of heb je specifieke vragen of leerwensen en wil je weten of deze training daarvoor geschikt is.
Bel ons gerust: Margarita Bernal (Strokes): 06 – 36570733
Annemart Visser (Precies zoals je bent): 0492 – 785178.

Praktisch

Kosten: € 325,- of € 275,- als je iemand meeneemt.

Praktische informatie over kosten, data en locatie, vindt je in de agenda.
Vragen over de trainingen kun je stellen op de contactpagina

Tijdelijke stop voor nieuwe cliënten en trainingen:

Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan en geef ik geen trainingen. Zodra dit verandert, vermeld ik dat op de site. Mocht je hier bericht van willen ontvangen, laat het me dan weten. Je krijgt op dat moment vrijblijvend een email.