Training “Is dat waar?” – Op zoek naar de vrije ruimte achter je gedachtes

Meestal gaan we ervanuit dat wat we denken waar is.

Maar helaas worden we vaak door onze gedachtes op het verkeerde been gezet. En dat is vooral vervelend als het gaat om gedachtes waar we last van hebben, die ons een rotgevoel geven. Veel pijnlijke emoties zijn het gevolg van een gedachte die we daarvóór hebben gehad.

Onze gedachtes zijn feitelijk slechts een interpretatie van wat er in ons en om ons heen gebeurt. Maar zo ervaren we het meestal niet. Daarom kan het bijzonder bevrijdend zijn om wat je denkt eens aan een grondig onderzoek te onderwerpen.

Deze training neemt je mee in het werk van Byron Katie.  Je leert een krachtige manier om gedachtes die jou ongelukkig maken of belemmeren op waarheid te onderzoeken. Dan kan er ruimte ontstaan voor een interpretatie van de werkelijkheid die jou in je kracht zet.

Deze training kan los gevolgd worden én is onderdeel van de jaartraining ‘Leven vanuit eigenheid – jouw schoonheid in de wereld zetten’.

Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kan deze training gecombineerd worden met één of meer individuele sessies om de specifieke dingen waar jij tegenaan loopt verder uit te werken.

Praktische informatie over kosten, data en locatie, vindt je in de agenda.
Vragen over de trainingen kun je stellen op de contactpagina.

Tijdelijke stop voor nieuwe cliënten en trainingen:

Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan en geef ik geen trainingen. Zodra dit verandert, vermeld ik dat op de site. Mocht je hier bericht van willen ontvangen, laat het me dan weten. Je krijgt op dat moment vrijblijvend een email.