Training “Mag ik zijn wie ik ben?” – Ontwikkel liefdevol begrip voor jezelf

Soms zijn we niet blij met onszelf. We zouden graag spontaner, aantrekkelijker, echt bijzonder willen zijn, of beter tegen het leven opgewassen. We hebben niet geleerd dat we goed genoeg zijn, gewoon zoals we zijn.

Om het gevoel te hebben dat we iets waard zijn, vinden we dat we bijzonder en bovengemiddeld moeten zijn. Maar de meesten van ons zijn dat niet. Toegeven dat je maar gewoon bent, is moeilijk. Maar zou het niet fijn zijn als we vriendelijker voor onszelf waren, ook als we fouten maken, ongeduldig of gemiddeld zijn? Uiteindelijk zijn we maar mensen in al onze onvolmaaktheid.

Wat is zelfcompassie:

Zelfcompassie geeft ruimte aan de erkenning dat je mens bent, net als ieder ander. En dat je dus vriendelijk mag zijn voor jezelf. Zelfcompassie biedt een warme veilige plek in onszelf waar we heen kunnen als we het moeilijk hebben. Dan kom je los van het oordeel over jezelf en kun je weer ontspannen.

In deze training

krijg je helder wat zelfcompassie inhoudt. Je ontwikkelt inzicht in hoe jij met jezelf omgaat en hoe jij meer compassievol naar jezelf kunt zijn.

Deze training kan los gevolgd worden én is onderdeel van de jaartraining ‘Leven vanuit eigenheid – jouw schoonheid in de wereld zetten’.

Mocht je daar behoefte aan hebben, dan kan deze training gecombineerd worden met één of meer individuele sessies om de specifieke dingen waar jij tegenaan loopt verder uit te werken.

Praktische informatie over kosten, data en locatie, vindt je in de agenda.
Vragen over de trainingen kun je stellen op de contactpagina

Tijdelijke stop voor nieuwe cliënten en trainingen:

Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan en geef ik geen trainingen. Zodra dit verandert, vermeld ik dat op de site. Mocht je hier bericht van willen ontvangen, laat het me dan weten. Je krijgt op dat moment vrijblijvend een email.