Workshop “Krachtig omgaan met afwijzing”

Voel jij je vaak rot bij een afwijzing?

Afgewezen worden kan heel naar voelen. Afgewezen worden kun je niet altijd voorkomen.
Gelukkig kun je leren anders met een afwijzing om te gaan. Het is mogelijk zo naar afwijzing te kijken dat je er minder last van hebt, je er zelfs sterker van wordt. Je kunt leren jouw reactie op een afwijzing te veranderen en jezelf te steunen in plaats van af te vallen op het moment dat je ‘nee’ te horen krijgt.

Wil je meer over weten hoe je om kan gaan met afwijzing? Ik help je hier graag bij.

Praktische informatie over kosten, data en locatie, vindt je in de agenda.
Vragen over de trainingen kun je stellen op de contactpagina

Tijdelijke stop voor nieuwe cliënten en trainingen:

Momenteel neem ik geen nieuwe cliënten aan en geef ik geen trainingen. Zodra dit verandert, vermeld ik dat op de site. Mocht je hier bericht van willen ontvangen, laat het me dan weten. Je krijgt op dat moment vrijblijvend een email.